fbpx

Hotel Jo-Lame

Pisarovina

Dobro došli u Hotel Jo-Lame, mjesto gdje zaljubljene osobe traže utočište za proslavu svoje ljubavi sa bližnjima, mjesto gdje se stvaraju uspomene za cijeli život i mjesto gdje aspiracije osoblja nadodaju vrijednosti hotela.

U Pisarovini vlada mir i tišina. Mir koji vam dopušta da se u potpunosti prepustite, bez gužve i gradske vreve udahnete punim plućima. Dan kada je jedini vaš posao da uživate i pogodite ime pjesme koja svira oslobđa vas da osjetite čisti zrak, lagani povjetarac i miris trave.

Smještaj u Hotelu Jo-Lame

Od dvokrevetnih soba do mladenačkog apartmana, sve naše sobe nude udobne krevete za odmor. Proslava svadbene svečanosti može biti još opuštenija, imate li osiguran smještaj za vaše goste.

O Pisarovini

O postanku imena Pisarovine postoji danas pomalo zaboravljena legenda. Prema toj legendi na mjestu gdje se danas nalazi mjesto Pisarovina postojalo je grofovsko imanje, što je povjesna činjenica. Tu je živjela i grofica Sara. Oko grofovskog imanja bili su brojni vinogradi, a Sara je rado pila vino. Njezini uslužni podvoritelji nudili su joj svakodnevno vino i govorili pij-saro-vina. Tako jei nastalo ime mjesta Pisarovina.

Kraj koji unutar raskoši i raznolikosti oduševljava pitomšću. Obilje slobodnog prostora privuklo je brojne Zagrepčane da baš ovdje nađu svoj kutak za odmor.

Slikovitosti Pisarovinskog kraja doprinose ravnice i brežuljci prošarani starim hrastovim šumama i vijugavost rijeka koje se spuštaju prema bistroj Kupi. U Pisarovini se nalazi i Jamnička Kiselica. Izvor mineralne vode popularne Jamnice otkrivene 1772. kada je napravljena prva kemijska analiza kisele vode, a 1828. godine po prvi puta je u ovom dijelu Europe baš u Pisarovini napunjena boca mineralne vode namijenjena tržištu.

Rezervirajte smještaj

 

Jo-Lame d.o.o.

Vladimira Nazora 47

10451 Pisarovina

Tel: (+385) 97 792 7008

info@jo-lame.hr