fbpx

O nama

 

Obiteljsko poduzeće JO – LAME d.o.o. je osnovano 1992. godine i od tada posluje uspješno u ugostiteljskoj djelatnosti. Danas poduzeće posluje na području Pisarovine i Topuskog.

 

Naša ponuda

Hotel JO – LAME  je elegantno uređen hotel specijaliziran za svadbene svečanosti koji će Vam pružit dan prepun zadovoljstva i čarobnih trenutaka.

U sklopu su dvije jedinstveno i originalno uređene sale koje mogu ugostiti od 180 do maksimalno 600 gostiju. Hotel je smješten 20 km od Zagreba – dovoljno daleko od gradskih gužvi, a dovoljno blizu da bude vaša oaza mira. Uz naše vrhunsko osoblje i gastro ponudu jedino što vi trebate je opustiti se i uživati.

 

Restorani u Pisarovini i Topuskom nude odmor uz kvalitetnu gastronomsku ponudu, a profesionalno i ljubazno osoblje učiniti će sve da se osječate kao kod kuće.

Što nudimo?

Dnevno svježu ponudu

Svježe sastojke

Ukusne obroke

Iskusne kuhare

Tradicionalnu kuhinju

Odličnu zabavu

Vaši dojmovi

Dragi djelatnici hotela Jo – Lame hvala Vam što ste uljepšali našu svadbenu svečanost, nemamo niti jednu zamjerku za sve skupa, bilo je super! Vidimo se nadam se na srebrnom piru. Pozdrav svima, Ivana i Tomislav

Imali smo imali svadbu kod vas…ODUŠEVLJENI SMO!!! Predivan prostor, izvrsna hrana, usluga vrhunska! Svaka čast! :)) Mala Plava

Najbolji ste…Ja bi se opet udala..Bilo je divno..Prekrasna organizacija..I da se sto put udajem opet bi kvama..Divni ste..I vi i sala..Poz od nas Mandića i male Ive..

Imate sve pohvale… Prekrasna sala, mrak klopa, ljubazno osoblje i na na kraju nezaboravna fešta !!!! Ana Prahir

Kontakt

Jo - Lame d.o.o.
Vladimira Nazora 49, 10451 Pisarovina

Mob: +385 97 792 7008
Tel: +385 1 6291 840

E-mail: info@jo-lame.hr

Pošaljite nam upit

Ne sramite se. Slobodno nam se obratite sa bilo kojim pitanjem.