fbpx
sala za vjenčanja 

jo – lame

Pretvorimo vaše snove o vjenčanju u prekrasne uspomene

Prepustite nama vaše najteže zadatke

Planiranje vjenčanja često se može činiti kao zastrašujući zadatak, pun odluka i detalja. Ono što bi trebao biti radostan proces često se pretvara u stresan posao, s teretom uravnoteženja proračuna, pronalaska savršene lokacije i koordinacije svih elemenata za vaš dan iz snova.

Planiranje svadbe uključuje pronalaženje restorana koji je dovoljno fleksibilan da zadovolji vaše jedinstvene potrebe, pružajući vrhunsku uslugu. Uz to svaki je par jedinstven, svaki s vlastitom vizijom svog posebnog dana, i to u našoj sali slavimo i uzimamo u obzir.

Vjenčanja Jo – Lame

Vaše snove o vjenčanju pretvaramo u predivnu stvarnost i uspomene za pamćenje. Smješten u slikovitoj ljepoti Pisarovine, naša lokacija nudi savršenu kombinaciju elegancije i šarma. Možemo primiti do 500 gostiju i nudimo raznolik izbor prilagodljivih paketa za vjenčanja, prilagođavajući svaki detalj vašem individualnom ukusu i proračunu.

Naš izuzetno kvalificirani i profesionalni tim oslobađa vas stresa na vaš veliki dan, pružajući neusporedivu uslugu, ukusnu hranu i zadivljujuće okruženje koje će očarati vaše goste. Ponosimo se svojom pažnjom za detalje i posvećenošću izvrsnosti, osiguravajući da vaš poseban dan nije ništa manje od izvanrednog.

Neka se mi brinemo o detaljima kako biste se vi mogli usredotočiti na ono što je zaista važno: slavljenje vaše ljubavne priče okružene prijateljima i obitelji na prekrasnom mjestu.

Posjetite nas i započnimo planiranje vaših budućih uspomena!

Vaši prvi koraci nakon zaruka

Odredite datum svečanosti

Obavijestite kumove

Napravite financijski plan

Odredite mjesto svečanosti

Rezervirajte restoran i  bend

Rezervirajte termin u crkvi

Rezervirajte cvjećara

Izaberite odijelo i vjenčanicu

Organizirajte djevojačku

Organizirajte momačku

Izaberite vjenčane prstene

Napravite prvi popis gostiju

Krenite sa vašim prvim korakom - posjetite nas

Galerija vjenčanja

I DO!

zadovoljni mladenci

Odlična usluga, sve pohvale. Svi gosti su bili oduševljeni brzinom i kvalitetom..veselo i nasmijano osoblje od pocetka do kraja veceri..i vrhunska hrana!! 😁 sve preporuke

Sandra Jurilj

Predivna prostrana sala, odlično osoblje, hrana vrlo ukusna i u obilnim porcijama. Voditelj i šef ljubazan i simpatičan. Ništa nam ni u jednom trenu nije zamanjkalo. Sobe su jako uredne, prostrane i dobro opremljene. 😊

Ivan Nikler

Sve pohvale osoblju hotela i restorana. Hrana i usluga odlična. Svi su komentirali kako ni u jednom trenutku na stolovima nije nista nedostajalo. Sobe su, takoder lijepo uredene i ciste. Definitivno cemo preporuciti dalje. Ivan&Ivona

Ivona Ešegović

Planirajmo vaš veliki dan!